Stappenplan

In 3 stappen een toekomstbestendigere kwekerij

In 3 stappen naar duurzamere kwekerij

Door Kratiste klimstokken toe te voegen aan jouw teelten, voeg je extra marktpotentieel toe.

Uit ervaring is gebleken dat de doelgroep die Kratiste klimstokken koopt gedeeltelijke een andere is dan de klant voor de reguliere mosstok.

Z

1. Samplekit

Ontvang volledig kosteloos een samplebox met alle Kratiste producten.

2. Proeftuin

Gratis ontvang je enkele tientallen klimstokken om de teelt onder de knie te krijgen én risico’s uit te sluiten.

3. Duurzame omzetgroei

Je hebt nu volledig gratis & zonder risico jouw kwekerij duurzamer én toekomstbestendiger gemaakt. Ons kenniscentrum helpt jou de toegevoegde waarde te communiceren.

Directe Duurzame Impact

Bestel de gratis samplekit

6 + 10 =

Jij vraag je misschien af…

Is Kratiste aangesloten bij Royal FloraHolland?

Ja, je kunt Kratiste klimstokken toevoegen als marketingconcept, zodat jouw klanten kunnen zien dat jij duurzame klimstokken gebruikt. Klik hier om direct naar de pagina van Kratiste te gaan.

Help ik de wereld door Kratiste klimstokken te gebruiken?

Ja, Kratiste produceert de 100% natuurlijke klimstokken in een eigen fabriek in Nederland. Omdat onze klimstokken gemaakt zijn van plantenresten, zoals aardappelschillen (PLA) en Olifantsgras heeft het product een lage CO2-footprint.

Is Kratiste de fabrikant?

Ja, Kratiste is de fabrikant van de natuurlijke klimstokken voor planten. Alle 100% natuurlijke klimstokken die Kratiste verkoopt, worden door het bedrijf zelf gemaakt in de fabriek in Geldermalsen. De grondstoffen en natuurlijke structuur van de producten zijn volledig uniek. De natuurlijke grondstoffen verbouwen we samen met onze Nederlandse boeren.

Hoe werkt het concept van Kratiste?

In slechts 21 seconden leer jij hoe je de mooiste kamerplanten maakt. Klik hier om de video te bekijken.

Zijn jullie klimstokken veel duurder?

De prijs voor de Kratiste klimstokken ligt momenteel nog iets hoger dan de marktstandaard. Kratiste houdt van samenwerking! Daarom worden inkoopvoordelen direct doorgeven aan de kwekers die planten kweken aan Kratiste klimstokken. Hierdoor worden deze kwekers steeds competitiever in prijs en meer onderscheidend in productaanbod.