Vergroot jouw markt

In 3 stappen een toekomstbestendigere kwekerij

Vergroot de markt

Als kweker ben je altijd op zoek naar verbeteringen in jouw teelt. Duurzame producten hebben daarbij de sterke voorkeur, zowel door de klantvragen én wet-en regelgeving. Naast de teeltrisico’s is de verduurzaming voor de consument meestal onzichtbaar, waardoor het alleen aantrekkelijk is als het goedkoper is dan het niet-duurzame alternatief: een onmogelijke combinatie.

Kratiste biedt jou een bewezen concept waarbij nieuwe doelgroepen worden aangesproken. Deze consumenten hebben oog voor de duurzaamheid, unieke look en feel óf voor de hechting van de planten aan de Kratiste klimstok. Ofwel, ze gaan voor meer toegevoegde waarde ten opzichte van de marktstandaard.

Een gemakkelijk en volledig concept

Eindelijk… plantenstokken zonder (micro-)plastics

Hoge volumes mogelijk door de voordelige prijsstelling

Via Point Of Sale wordt het marketingconcept geladen

Spreek nieuwe doelgroepen aan met jouw planten

In 3 stappen naar duurzamere kwekerij

Door Kratiste klimstokken toe te voegen aan jouw teelten, voeg je extra marktpotentieel toe.

Uit ervaring is gebleken dat de doelgroep die Kratiste klimstokken koopt gedeeltelijke een andere is dan de klant voor de reguliere mosstok.

Z

1. Samplekit

Ontvang volledig kosteloos een samplebox met alle Kratiste producten.

2. Proeftuin

Gratis ontvang je enkele tientallen klimstokken om de teelt onder de knie te krijgen én risico’s uit te sluiten.

3. Duurzame omzetgroei

Je hebt nu volledig gratis en zonder risico jouw kwekerij duurzamer én toekomstbestendiger gemaakt. Ons kenniscentrum helpt jou de toegevoegde waarde te communiceren.

Jij vraag je misschien af…

Is Kratiste aangesloten bij Royal FloraHolland?

Ja, je kunt Kratiste klimstokken toevoegen als marketingconcept, zodat jouw klanten kunnen zien dat jij duurzame klimstokken gebruikt. Klik hier om direct naar de pagina van Kratiste te gaan.

Help ik de wereld door Kratiste klimstokken te gebruiken?

Ja, Kratiste produceert de 100% natuurlijke klimstokken in een eigen fabriek in Nederland. Omdat onze klimstokken gemaakt zijn van plantenresten, zoals aardappelschillen (PLA) en Olifantsgras heeft het product een lage CO2-footprint.

Is Kratiste de fabrikant?

Ja, Kratiste is de fabrikant van de natuurlijke klimstokken voor planten. Alle 100% natuurlijke klimstokken die Kratiste verkoopt, worden door het bedrijf zelf gemaakt in de fabriek in Geldermalsen. De grondstoffen en natuurlijke structuur van de producten zijn volledig uniek. De natuurlijke grondstoffen verbouwen we samen met onze Nederlandse boeren.

Hoe werkt het concept van Kratiste?

In slechts 21 seconden leer jij hoe je de mooiste kamerplanten maakt. Klik hier om de video te bekijken.

Zijn jullie klimstokken veel duurder?

De prijs voor de Kratiste klimstokken ligt momenteel nog iets hoger dan de marktstandaard. Kratiste houdt van samenwerking! Daarom worden inkoopvoordelen direct doorgeven aan de kwekers die planten kweken aan Kratiste klimstokken. Hierdoor worden deze kwekers steeds competitiever in prijs en meer onderscheidend in productaanbod.