Onderscheid jezelf

Pro-actief duurzame omzetgroei regelen wordt gewaardeerd

Voeg duurzame waarde toe!

Natuurlijk wil jij ook duurzame producten verkopen. De kansen om een nieuw, duurzaam product zonder bederf of risico te introduceren bij jou retailers waren zeer beperkt. De producten waren te duur, van onvoldoende kwaliteit of hadden een te klein volume om voor een goede omzet/marge per m2 te zorgen. Hierdoor was het lastig om jouw klanten te helpen in te spelen op de klantbehoefte aan innovatieve duurzaamheid.

Kratiste biedt jou een bewezen concept, zonder financiële investering in Point Of Sale binnen jouw bestaande infrastructuur. Zo creëer je moeiteloos een duurzame inkomstenbron voor jou én jouw klanten.

Een gemakkelijk en volledig concept

Eindelijk… plantenstokken zonder (micro-)plastics

Hoge volumes mogelijk door de voordelige prijsstelling

Optionele whitelabel of co-branding van POS

Zonder risico of moeite een duurzame omzetbron

In 3 stappen naar duurzame omzetgroei

Ontvang gratis de Kratiste display (ter waarde van €150,- zonder handelswaren) en start vandaag zonder moeite óf risico aan duurzame omzetgroei! LET OP: beperkt aantal beschikbaar, er wordt op basis van inschrijving uitgeleverd.

Z

1. Floriday connectie

Vraag de Floriday connectie aan en bestel de gratis samplebox.

2. Informeer 

Download de marketingmaterialen én ontvang per e-mail het PDF ‘Businesscase’ zodat jouw retailers zichzelf rendabel kunnen onderscheiden op duurzaamheid.

3. Duurzame omzet

De Point Of Sale wordt kosteloos én Plug en Play geleverd. De display wordt inclusief handelswaren verstuurd op een Deense kar vanuit onze locatie in Wateringen (Veilingroute).

Jij vraag je misschien af…

Is Kratiste aangesloten bij Royal FloraHolland?

Ja, je kunt Kratiste klimstokken gewoon bij je reguliere order toevoegen via Floriday. Klik hier om direct naar de pagina van Kratiste te gaan.

Kunnen alle exporteurs Kratiste producten verhandelen?

Ja, elke exporteur kan Kratiste klimstokken eenvoudig bestellen. De Kratiste klimstokken kennen geen bederf, zijn even goedkoop als de plastic-variant (retailniveau) én bieden een nette bijdrage aan de omzet/marge per m2. Hierdoor is het een ideaal product voor exporteurs die hun retailers willen helpen aan een hogere omzet door middel van duurzame producten.

Help ik de wereld door Kratiste klimstokken te gebruiken?

Ja, Kratiste produceert de 100% natuurlijke klimstokken in een eigen fabriek in Nederland. Door, naast het minimale transport, plantenresten te gebruiken zoals aardappelschillen (PLA) en Olifantsgras heeft het product een lage CO2-footprint.

Is Kratiste de fabrikant?

Ja, alle 100% natuurlijke klimstokken die Kratiste verkoopt worden door het bedrijf zelf gemaakt in onze Nederlandse fabriek. De grondstofmix en natuurlijke structuur van onze producten is volledig uniek. Zelfs de natuurlijke grondstoffen verbouwen we samen met onze Nederlandse boeren.

Hoe werkt het concept van Kratiste?

In slechts 21 seconden leer jij hoe je de mooiste kamerplanten maakt. Klik hier om de video te bekijken.

Zijn jullie klimstokken veel duurder?

Nee, de losse verkochte Kratiste klimstokken zijn vaak even duur als de niet-duurzame variant. Op kwekersniveau wordt de schaal steeds groter waardoor de prijs al aanzienlijk is gedaald door schaalvoordelen. Naarmate het volume verder toeneemt worden de inkoopvoordelen door gegeven aan onze partners, waardoor de afzet verder gestimuleerd zal worden.