E-book: de #3 geheimen van jouw planten

Vanaf morgen kweek jij nog mooiere kamerplanten!

Planten = natuur

Geheim #1

Planten = Natuur

Vergeet nooit waar planten vandaan komen: uit de natuur!

Heb je in de jungle ooit planten tegen PVC pijpen met kokos zien groeien? Of tegen gladde bamboe? Natuurlijk niet… Laat staan dat deze planten blij worden van (micro-)plastics die vaak worden gebruikt om de steunstokken te impregneren tegen schimmelvorming.

Kratiste produceert daarom 100% natuurlijk, inclusief natuurlijke  structuur! Door de zuurgraad van melkzuur (aardappelschil), schimmelen onze klimstokken van nature niet. Lang leve de natuur!

Planten = Natuur

Geheim #2

Direct een robuuste plant

Omdat we planten niet in hun natuurlijke omgeving plaatsen, hebben ze meer steun nodig dan in de jungle. Daar groeien ze omhoog tegen boomschors. De natuurlijke structuur van de Kratiste klimstok geeft de plant veel houvast.

HACK: door het natuurlijke uiterlijk van de Kratiste klimstok toont jouw plant direct veel mooier, volwassener en gezonder.

Direct robuust

afgifte van water

Geheim #3

Slimme afgifte van water

Je boekt het beste resultaten als je de klimstok van Kratiste af en toe nat sprayt. Dit activeert de luchtwortels van de plant om zichzelf vast te hechten. Ook zorgt de trage verdamping ervoor dat de wortels lange tijd vocht zullen opnemen.

HACK: door water in de stok te gieten, worden ook de wortels onderin de pot bewatert. Deze directe afgifte werkt goed voor de plant én voorkomt knoeien tijdens het gieten door de bladeren van de plant.

Afgifte van water